(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

петък, 10 февруари 2017 г.

Cocoa Brown by Marissa Carter The Goddess Collection



Здравейте! 😻Това е една доста отлагана публикация. Чудех се дали въобще да правя ревю на този продукт, но все пак реших да споделя мнението си.

Става въпрос за сухото олио с бляскави частици на Cocoa Brown. Cocoa Brown е марка, излязла на пазара в края на 2012г. Марката предлага продукти за тен, бронзанти, автобронзанти. Сухото олио за тяло с блестящи частици е култов продукт на бранда. Възползвах се от коледния комплект, в който бяха включени три цвята, като белият е лимитиран и се очаква да излезе официално през пролетта.  
Първото, което ми направи впечатление, когато получих комплекта е аромата. И трите вида ухаят еднакво, а именно - на диня. Очаквах какао или поне нещо като плажно масло. Изненадах се не много приятно. По опаковката нямам забележки - шишенца от плътно стъкло, с помпичка. съдържанието е съвсем семпло, което е хубаво, няма излишна химия, като базата е кокосово масло. 
Консистенция - доста течна. Частиците се отаяват в олиото. Преди употреба задължително трябва шишенцето да се разклати, за да се смесят добре слоевете олио и брокат. 

















































































Rose Gold - бронзов цвят

Ice Goddes - перлено бял блясък с леки розови отенаци. 

Golden Goddess - типично златист  цвят












За какво и как се използват? Могат да се използват за лице, тяло и коса според описанието. Използвах ги няколко пъти и си изградих мнение, което сега ще споделя с вас. 
Като качество и трите цвята са еднакви. Аз  ги използвам най-вече за хайлайт на лицето. Нанесено с гъбичка, олиото стои много красиво. Гъбичката отнема излишъка, така че да останат предимно само частичките. Така нанесено олиото е издържливо и красиво.  Златистият цвят е особено красив за хайлайт. 
Нанесено на тялото това олио не ми допада. Стои прекрасно, но издържа 10 мин. При едно преобличане олиото и частиците изчезват почти изцяло.



























Опитах се да използвам бялото олио и върху косата си. Брокатът не блести, а изглежда все едно имам някакъв боклук в косата си. 






Толкова исках да ми хареса това олио, а още търся начин да го използвам правилно. За момента като хайлайт ми харесва най-много, но ми се иска да намеря начин да го направя по-издържливо върху тялото, не само върху лицето. 

В България марката не се предлага. Комплектът или всеки цвят поотделно може да откриете в някои английски сайтове. Цената беше £12 за 3 шишенца х30 мл.всяко. Горе-долу това е цената само на един цвят в разфасовка 100 мл. За цената си са доста изкушаващи. Не съжалявам за покупката си, но определено очаквах повече.