(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

сряда, 29 март 2017 г.

Golden Rose Longstay Liquid Lipstick Kissproof



Здравейте!

Последният месец тествам матовите течни червила на Golden Rose. Мога да кажа, че това са най-добрите матови червила, които съм използвала някога.  Червилото е kissproof, но оставя лек трансфер върху чаша. Обогатено е с Витамин Е.

Формулата е супер дълготрайна. Веднъж щом изсъхне върху устните червилото не мърда с часове. Трудно се трие дори с почистващ продукт.

Към момента имам четири цвята, но определено искам още!

Първият цвят, който купих е №16 - така модерното в момента кафяво. Цветът е уникален. Остава най-любимият ми от всички.






Цвят №01 е светъл, леко прасковен nude. Единствено при него имам забележка относно текстурата и това как попива в устните. Изсъхва малко неравномерно, събира се по фините линии и гънките. Изтрива се по-бързо от другите цветове и трудно се постига перфектно нанасяне. За сметка на това, цветът е рядко срещан и много красив. 




№04 е цвят диня. Въпреки, че е доста наситен, мисля че е подходящ за ежедневието. Перфектно нанасяне и издържливост.

№06 е много интересен микс между червено и циклама. Отново перфектно нанасяне.

Не мога да ви опиша колко съм впечатлена от качеството на тези червила. Ухаят невероятно. Издържат поне 5-6 часа, като дори и тогава цветът само е изсветлял и продължава да е равномерен. Изсушават устните. Нанасям ги върху балсам за устни, което не влияе на матовия ефект. Нанасяла съм балсам и върху самото червило, което също не се отрази на красотата на цвета.

Цената на червилото е между 5лв. и 7лв. Ако харесваме матови течни червила, задължително опитайте това. Ще останете изумени ❤❤❤�❤❤❤