(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

четвъртък, 27 април 2017 г.

Pupa - PUPART XXL GOLD

Здравейте!

Днешното ревю е на най-огромната палитра на Pupa - PUPART XXL GOLD. Надмина всички мои очаквания, но първо да изредя какво съдържа:

- 6 коректора
- 4 блясъка за лице и тяло
- 2 пудри 
- 2 бронзанта
- 2 ружа
- 2 кремообразни ружа
- 1 черен молив за очи
- 4 очни линии
- 2 спирали (синя и черна)
- 1 червен молив за устни
- 35 кремообразни червила
- 35 гланца за устни
- 2 бази за сенки
- 98 цвята сенки за очи

Палитрата пристига в страхотна червена опаковка, а кутията е масивна в златно и бяло.

Това е четвъртата ми палитра от марката. Харесвам и продължавам да използвам останалите три. Имах леки резерви към тази, защото очаквах, че като е пълна с толкова много продукт е възможно да са направили компромис с качеството. Това съвсем не е така, а напротив - сенките ми се струват още по-добри  от тези в предните палитри! Как е възможно това?! От както я ползвам постоянно получавам комплименти точно за сенките си очи.

Понеже никъде в интернет не открих суочове на всички цветове, реших да ви покажа всеки един от тях, защото си заслужава! Дори ярките цветни тонове, които на пръв поглед изглеждат ексцентрични, всъщност се оказаха доста удобни за носене, не изглеждат толкова фрапантно при нанасяне.



Перфектен подбор на блестящи, перлени и матови сенки. Всеки един цвят е силно и еднакво пигментиран. Трябва да се работи съвсем внимателно с четката, защото пигментацията е повече от изумителна. Лично аз прекалявам, когато нанасям светъл цвят под веждата, защото все още не мога да свикна, че най-светлите цветове в тази палитра имат толкова силна пигментация.


















Имайте предвид, че суочовете са без никаква база. С база цветовете се проявяват още по-красиво.

Въпреки, че сенките са ми любимата част от палитрата, продължавам със снимки и суочове на останалите продукти. 






Гланцовете използвам рядко. Лепкави са, което не ми е любимо. Цветовете както виждате са прекрасни.




Блясъците за лице и тяло са страхотни, както винаги. 


На тази снимка виждате как се проявяват бронзантите, пудрите и двата ружа.


Моливите за очи и устни.


Черна и синя спирали за мигли. От ученичка не бях използвала синя спирала. Като я сложих, е така за проба се оказа, че много се харесвам с нея. Първоначално изглежда наситено синя, след като изсъхне след 2-3 мин. вече стои много по-естествено и синия цвят се забелязва само на слънце. Използвам синята спирала доста по-често от черната.

Не съм използвала все още коректорите, но се радвам, че има в цели четири цвята, като два от тях са зелен и лилав. Много добра идея. От очните линии не използвам единствено зелена. Останалите цветове са добри, но трябва напластяване, защото не са много наситени. Апликаторите , включени в палитрата не ми харесват, особено този за очната линия е невъзможно да се работи с него. Това е единствения недостатък - апликаторите. 

Палитрата е уникална и ако сте фен на марката или на грима не се колебайте. Моята я поръчах от enzo.bg, но съм я виждала и в друга сайтове. 

Слагам линкове към ревютата на другите  палитри на Pupa:

Надявам се поста да ви е бил интересен. Коя е вашата любима палитра?