(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

сряда, 25 февруари 2015 г.

Manhattan lip glosses - Soft mat / Color loop / Gloss glide + SWATCHES

Това за гланцовете ми от 3 серии на Manhattan. И трите са с напълно различна формула. 
Първият е от серията Soft mat. Завършекът е матов. Няма никакъв блясък. След като се нанесе се изчаква да попие малко на устните, както при другите матови гланцове. Ако искате по-наситен цвят, повторете още веднъж. Цветът е покривен, но ако не изсъхне хубаво се размазва доста грозно по устните.
Gloss glide е средният гланц на снимката. Завършекът е с блясък и наситен цвят. Нямам представа дали има силикон в себе си, но е доста лепкав. Не е неприятен за носене, но не ми е от любимите.
Гланцът, който най-много харесвам от тези три, а и по принцип от Manhattan е Color loop. Три цвята, събрани на едно място. Когато се нанася цвета е един и е равномерен. Гланцът е мек като балсам, в същото време доста пигментиран. Ако използвате този гланц, просто нямате нужда от балсам за устни. Не лепне и не се размазва грозно. Когато изчезва от устните го прави равномерно. Няма да се притеснявате дали се е събрал по крайчетата.
И трите не са дълготрайни, въпреки че Gloss glide е определен именно като такъв. Трябва да си ги носите  заедно с вас, за да поправяте постоянно цвета си.
Color loop
 Gloss glide
 Soft mat