(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

понеделник, 15 май 2017 г.

Essence Eyeliners&Lipliners


Здравейте!

Това ревю не беше планувано, но дакато подреждах грим колекцията си установих, че повечето ми моливи са от Essencе и реших да направя един преглед.

Essencе предлагат различни типове моливи, с различен завършек, или иначе казано колекцията им от моливи е доста разнообразна. 


Молив за устни №12 Wish me a rose - Много приятен ежедневен розов цвят. Този и останалите моливи за устни, които ще видите в този пост са доста сухи и са подходяща за очертаване на устните, но не и да се носят като червило. Цветът се нанася много добре и именно заради това, че моливът е сух, издържа доста време. 




Молив за устни 06 Satin - страхотен по-тъмен nude.





Молив за устни 11 In the nude - един от най-често използваните ми моливи. Обожавам го! Цветът е перфектен.












































Молив за устни 05 Soft Berry - още един красив цвят










































Essence Kajal молив за очи в цвят 08 Teddy - Моливите Kajal са любимие ми от марката, по-нататък в поста ще разберете защо. Този цвят използвах доста време, за подчертаване на веждите си. Стои естествено и цветът ми пасваше идеално. В последствие изчезна някъде и излезе от дневната ми рутина. Наскоро го открих отново и мисля да възобновя редовното му използване.







































Essence Kajal молив за очи в цвят 28 N`iced Coffee - Последният молив, който си купих. Уникален цвят с метален ефект. Използвам го като сенки върху целия клепач, защото е много мек и лесен за употреба. Когато нямам много време за грим, винаги хващам този молив и съм готова за няколко минути.




Essence Kajal молив за очи в цвят 26 Beach Bum - много красив наситен син цвят. Отново мек молив, с които се работи лесно.





Дълготраен молив за очи в цвят 25 Say hi light -Първият молив, на който пише дълготраен и наистина се оказа такъв. Използвам го върху водната линия на долния клепач, а той не помръдва с часове. Не се размазва и не избледнява. Той е и автоматичен, не се нуждае от подостряне.


  Кой от тези моливи харесахте най-много :)